Пред Атлетиком су три паклене седмице!

Два меча Лиге шампиона, Реал, Барса, Виљареал...Мадриђани ће у 22 дана одиграти седам утакмица!

Фудбал 10.09.2015 | 11:00
Пред Атлетиком су три паклене седмице!

Што су одмарали, одмарали су! Сада их чека озбиљан пакао. Најбољи европски клубови имали су скоро две недеље паузе због репрезентативних акција, али кад од викенда уђу "у машину", пресешће им сва силна путовања, а вероватно и фудбал. Утисак је међутим да никока не очекују пакленије три недеље од мадридског Атлетика. У том периоду ученици Дијега Симеонеа имаће прилику да покажу од чега су саткани.

Мадриђани ће, наиме, за 22 дана одиграти укупно седам утакмица, што ће рећи да ће на терен да излазе скоро свака три дана, али ни то не би био толики проблем да у питању није све дерби до дербија.

Јорганџије крећу у суботу утакмицом против Барселоне у оквиру трећег кола Примере, а онда им три дана касније следи меч Лиге шампиона у Истанбулу против Галатасараја. Између 19. и 26. августа у шпанском шампионату биће одиграна три кола. Симеонеов тим у том периоду чекају дуели са Еибаром и Виљареалом на страни, те са Хетафеом код куће. Друго коло Лиге шампиона на програму је 30. августа, Мадриђани тада дочекују Бенфику, а три дана касније као шлаг на торту игра се највећи мадридски дерби: Атлетико - Реал. Дакле, седам утакмица за 22 дана.

Ко преживи причаће...

Коментари / 0

Оставите коментар