Pred Atletikom su tri paklene sedmice!

Dva meča Lige šampiona, Real, Barsa, Viljareal...Madriđani će u 22 dana odigrati sedam utakmica!

Fudbal 10.09.2015 | 11:00
Pred Atletikom su tri paklene sedmice!

Što su odmarali, odmarali su! Sada ih čeka ozbiljan pakao. Najbolji evropski klubovi imali su skoro dve nedelje pauze zbog reprezentativnih akcija, ali kad od vikenda uđu "u mašinu", presešće im sva silna putovanja, a verovatno i fudbal. Utisak je međutim da nikoka ne očekuju paklenije tri nedelje od madridskog Atletika. U tom periodu učenici Dijega Simeonea imaće priliku da pokažu od čega su satkani.

Madriđani će, naime, za 22 dana odigrati ukupno sedam utakmica, što će reći da će na teren da izlaze skoro svaka tri dana, ali ni to ne bi bio toliki problem da u pitanju nije sve derbi do derbija.

Jorgandžije kreću u subotu utakmicom protiv Barselone u okviru trećeg kola Primere, a onda im tri dana kasnije sledi meč Lige šampiona u Istanbulu protiv Galatasaraja. Između 19. i 26. avgusta u španskom šampionatu biće odigrana tri kola. Simeoneov tim u tom periodu čekaju dueli sa Eibarom i Viljarealom na strani, te sa Hetafeom kod kuće. Drugo kolo Lige šampiona na programu je 30. avgusta, Madriđani tada dočekuju Benfiku, a tri dana kasnije kao šlag na tortu igra se najveći madridski derbi: Atletiko - Real. Dakle, sedam utakmica za 22 dana.

Ko preživi pričaće...

Komentari / 0

Ostavite komentar