Каталонац Пике дигао Шпанију на ноге!

Реци већ једном ко си?! Огласио се некадашњи нападач Барселоне и Реала, Алфонсо Перез који тражи од Пикеа да се одлучи.

Фудбал 10.09.2015 | 15:30
Каталонац Пике дигао Шпанију на ноге!

Шпанију и даље дрма „афера Пике“. Навијачи му звижде на стадионима ван Каталоније, траже од селектора да га искључи из рептрезентације, а за све је крив Пикеов каталонски патриотизам и недостатак поштовања према Шпанији. Пике је један од спортиста који се најчешће истицао прокаталонским ставовима и одбијао је да осуди гестове упрене према уједињеној Шпанији.

На рачун Пикеа је стигла и прозивка Алфонса Переза, некадашњег нападача Реал Мадрида, Бетиса и Барселоне. Он је на Твитеру поручио да би Пике коначно требало да се одреди и покаже да ли поштује Шпанију или не.

„Једноставно је могао да каже да се осећа као Шпанац и као Каталонац. И проблем би био решен. Али не. Он то одбија јер се не осећа као Шпанац. Касније ће бити као са Гвардиолом. Када заврши каријеру ће причати како се никада није осећао као Шпанац“, поручио је бивши нападач Црвене фурије.

Подсетимо да Пеп Гаврдиола има све екстремније ставове када су у питању релације Барселона - Мадрид и да се залаже за отцепљење Каталоније од Шпаније.

Коментари / 0

Оставите коментар