Анализа: Ово су италијански буржуји!

Ово је тим најплаћенијих фудбалера Калча! Своје место у стартних 11 пронашао је и Немања Видић!

Фудбал 11.09.2015 | 10:30
Анализа: Ово су италијански буржуји!

У Италији се и даље сумирају утисци тек завршеног прелазног рока. Медији се углавном и даље баве анализама, ко је урадио најбољи посао, како је који клуб закрпио одређене позиције, шта је са платама...

Овај тим који видите састављен је од најплаћенијих фудбалера Серије А за текућу сезону. У њему су четворица придошлица на Апенине и седморица староседелаца, што ће рећи да Италијани ни овог лета нису претеривали с платама, иако су на трансфере потрошили више него у неким претходним прелазним роковима.

И само да напоменемо, ово није 11 најплаћенијих играча, већ најплаћенија екипа састављена у формацији 3-4-3...

Као што можете да видите своје место у стартних 11 заузео је и наш Немања Видић (3.200.000 евра). Иако има играча плаћенијих од њега, у дефанзиви их нема, тако је да бивши капитен Манчестер јунајтеда заузео позицију уз Кјелинија и Бонучија. У вези су двојица староседелаца и двојица новајлија: Најплаћенији фудбалер лиге, Данијеле Де Роси (6.500.000), односно Погба, Кондогбија и Кедира. Од нападача највећу плату има Игуаин из Наполија, а следе га Џеко, односно Карлос Бака. Читав овај тим на плате годишње однесе 46.700.000 евра.

Потпуно очекивано, место у тиму најплаћенијих заузели су само фудбалери Јувентуса, Милана, Интера, Роме и Наполија.

Коментари / 0

Оставите коментар