Видео: Ово се зове - ПРЕСМИЈЕШАН црвени картон!

Чакир збунио Белфаст, али оправдано искључио силеџију Берда: Глупост која је могла да кошта Северну Ирску пласмана на Европско првенство! Главни арбитар утакмице у Белфасту сасвим оправдано искључио првотимца Дерби Каунтија, због ударања чак двојице играча противничке репрезентације, али је то учинио на прилично чудан начин!

Фудбал 10.09.2015 | 10:00
Видео: Ово се зове - ПРЕСМИЈЕШАН црвени картон!

Сцена о којој се данас прича у целој Европи, а главни актери су дефанзивни везиста репрезентације Северне Ирске Крис Берд и турски судија Цунејт Чакир.

Главни арбитар утакмице у Белфасту између домаће Ирске и Мађарске сасвим оправдано искључио првотимца Дерби Каунтија, због ударања чак двојице играча противничке репрезентације, али је то учинио на прилично чудан начин. Он је Берду показао два жута картона за оба прекршаја, мада је комплетан поступак могао да скрати директним црвеним картоном.

У сваком случају, искључење било потпуно оправдано, а Бердов непрмишљени потез оставио је његове репрезентативне саиграче на цедилу. Ипак, све то исправио је Кајл Лаферти у трећем минуту надокнаде времена, поготком који је оставио Ирце на челу групе Ф.

Коментари / 0

Оставите коментар