Video: Ovo se zove - PRESMIJEŠAN crveni karton!

Čakir zbunio Belfast, ali opravdano isključio siledžiju Berda: Glupost koja je mogla da košta Severnu Irsku plasmana na Evropsko prvenstvo! Glavni arbitar utakmice u Belfastu sasvim opravdano isključio prvotimca Derbi Kauntija, zbog udaranja čak dvojice igrača protivničke reprezentacije, ali je to učinio na prilično čudan način!

Fudbal 10.09.2015 | 10:00
Video: Ovo se zove - PRESMIJEŠAN crveni karton!

Scena o kojoj se danas priča u celoj Evropi, a glavni akteri su defanzivni vezista reprezentacije Severne Irske Kris Berd i turski sudija Cunejt Čakir.

Glavni arbitar utakmice u Belfastu između domaće Irske i Mađarske sasvim opravdano isključio prvotimca Derbi Kauntija, zbog udaranja čak dvojice igrača protivničke reprezentacije, ali je to učinio na prilično čudan način. On je Berdu pokazao dva žuta kartona za oba prekršaja, mada je kompletan postupak mogao da skrati direktnim crvenim kartonom.

U svakom slučaju, isključenje bilo potpuno opravdano, a Berdov neprmišljeni potez ostavio je njegove reprezentativne saigrače na cedilu. Ipak, sve to ispravio je Kajl Laferti u trećem minutu nadoknade vremena, pogotkom koji je ostavio Irce na čelu grupe F.

Komentari / 0

Ostavite komentar