Видић ће у Интеру зарадити 6,4 милиона евра чак и да минут не проведе на терену!

Чувени српски штопер ове сезоне је прецртан од стране Роберта Манчинија који га није регистровао за Серију А због повреде леђа, па остаје да се види у каквом ће стању бити након опоравка!

Фудбал 10.09.2015 | 09:30
Видић ће у Интеру зарадити 6,4 милиона евра чак и да минут не проведе на терену!

Италијани су протеклих неколико година, па тако и овог лета, у жељи да у што најкраћем временском периоду појачају тимове и постану конкурентни најјачим европским клубовима, често разбацивали са парама, па је дошло на ред да им се то обије о главу.

Већ смо писали колико ко зарађује у Калчу, као и како је Рома прошла са Ешлијем Колом, али сада је дошао на ред и Немања Видић.

Чувени српски штопер ове сезоне је прецртан од стране Роберта Манчинија који га није регистровао за Серију А због повреде леђа, па остаје да се види у каквом ће стању бити након опоравка.

Ту је заправо и највећи проблем миланског великана, јер Видић има уговор до лета 2017. године и годишњу плату од 3.200.000 евра, па ако уговор одради до краја зарадиће читавих 6.400.000 европских новчаница, чак и ако не проведе ни минут на терену.

Видић је у Интер стигао пре годину дана из Манчестер јунајтеда, након осам фантастичних година на Олд Трафорду. Ипак, бројне повреде, које вуче у последњих неколико година, у огромној мери су утицале да му каријера крене силазном путањом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мој брате

10.09.2015 07:32

Боље и мање да зарадјујес у пола али да играс за то си трениро цјели зивот ал ста ти ја прицам боље ти то знас ;) Све најбоље од срца

ОДГОВОРИТЕ