Vidić će u Interu zaraditi 6,4 miliona evra čak i da minut ne provede na terenu!

Čuveni srpski štoper ove sezone je precrtan od strane Roberta Mančinija koji ga nije registrovao za Seriju A zbog povrede leđa, pa ostaje da se vidi u kakvom će stanju biti nakon oporavka!

Fudbal 10.09.2015 | 09:30
Vidić će u Interu zaraditi 6,4 miliona evra čak i da minut ne provede na terenu!

Italijani su proteklih nekoliko godina, pa tako i ovog leta, u želji da u što najkraćem vremenskom periodu pojačaju timove i postanu konkurentni najjačim evropskim klubovima, često razbacivali sa parama, pa je došlo na red da im se to obije o glavu.

Već smo pisali koliko ko zarađuje u Kalču, kao i kako je Roma prošla sa Ešlijem Kolom, ali sada je došao na red i Nemanja Vidić.

Čuveni srpski štoper ove sezone je precrtan od strane Roberta Mančinija koji ga nije registrovao za Seriju A zbog povrede leđa, pa ostaje da se vidi u kakvom će stanju biti nakon oporavka.

Tu je zapravo i najveći problem milanskog velikana, jer Vidić ima ugovor do leta 2017. godine i godišnju platu od 3.200.000 evra, pa ako ugovor odradi do kraja zaradiće čitavih 6.400.000 evropskih novčanica, čak i ako ne provede ni minut na terenu.

Vidić je u Inter stigao pre godinu dana iz Mančester junajteda, nakon osam fantastičnih godina na Old Trafordu. Ipak, brojne povrede, koje vuče u poslednjih nekoliko godina, u ogromnoj meri su uticale da mu karijera krene silaznom putanjom.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Moj brate

10.09.2015 07:32

Bolje i manje da zaradjujes u pola ali da igras za to si treniro cjeli zivot al sta ti ja pricam bolje ti to znas ;) Sve najbolje od srca

ODGOVORITE