Паљба по Ван Галу: Ако изгубиш од Ливерпула - готов си!

Твоје време је истекло! Алан Ширер оштар у оцени учинка тренера Манчестер јунајтеда!

 

Фудбал 10.09.2015 | 09:00
Паљба по Ван Галу: Ако изгубиш од Ливерпула - готов си!

Легендарни енглески нападач Алан Ширер рекао је да га је погодила неспособност менаџера Манчестер јунајтеда Луја ван Гала да направи добар тим и оптужио холандског стручњака за трошење велике количине новца на појачања.
„Тражио је више времена да се играчи развију и млади уклопе. Бојим се да је време истекло. Не можете потрошити стотине милиона, а онда тврдити да сте жртва, јер је потребно време да би се уклопили. Његов посао је да уклопи тим и годину дана је довољно за тим величине Јунајтеда“, рекао је Ширер.

Бивши голгетер Блекбурна и Њукасла истакао је да холандски стручњак не може да приушти лош резултат против Ливерпула у суботу и да ће његов останак на клупи Црвених ђавола, умногоме зависисти од утакмице која се на Олд Трафорду игра у суботу од 18.30.
„Мислим да Ван Гал не може да приушти ни реми против Ливерпула. Његова биографија му је омогућила да добије више времена него Девид Мојес, али ако тим лоше одигра против Ливерпула, његово место тренера ће бити доведено у питање“, закључио је Ширер.

Коментари / 0

Оставите коментар