Paljba po Van Galu: Ako izgubiš od Liverpula - gotov si!

Tvoje vreme je isteklo! Alan Širer oštar u oceni učinka trenera Mančester junajteda!

 

Fudbal 10.09.2015 | 09:00
Paljba po Van Galu: Ako izgubiš od Liverpula - gotov si!

Legendarni engleski napadač Alan Širer rekao je da ga je pogodila nesposobnost menadžera Mančester junajteda Luja van Gala da napravi dobar tim i optužio holandskog stručnjaka za trošenje velike količine novca na pojačanja.
„Tražio je više vremena da se igrači razviju i mladi uklope. Bojim se da je vreme isteklo. Ne možete potrošiti stotine miliona, a onda tvrditi da ste žrtva, jer je potrebno vreme da bi se uklopili. Njegov posao je da uklopi tim i godinu dana je dovoljno za tim veličine Junajteda“, rekao je Širer.

Bivši golgeter Blekburna i Njukasla istakao je da holandski stručnjak ne može da priušti loš rezultat protiv Liverpula u subotu i da će njegov ostanak na klupi Crvenih đavola, umnogome zavisisti od utakmice koja se na Old Trafordu igra u subotu od 18.30.
„Mislim da Van Gal ne može da priušti ni remi protiv Liverpula. Njegova biografija mu je omogućila da dobije više vremena nego Devid Mojes, ali ako tim loše odigra protiv Liverpula, njegovo mesto trenera će biti dovedeno u pitanje“, zaključio je Širer.

Komentari / 0

Ostavite komentar