Упознајте Педра: Плакао када је био у Ла Масији...

...скупљао сличице Барселоне, идол му био Ривалдо...Фудбалер Члесија открио детаље из младости.

Фудбал 10.09.2015 | 22:30
Упознајте Педра: Плакао када је био у Ла Масији...

Био је један од главних актера летошњег прелазног рока. Дуго се говорило како ће завршити у Манчестер јунајтеду, али је онда напрасно отишао у Челси. Са стране, још један од богатих и славних фудбалера. Али, изнутра...
"Почео сам да играм фудбал на улици, а уместо статива смо стављали камење. Сањао сам да играм испред много људи за неки велики тим. То је све што имате на почетку - сан. Сећам се првих копачки које сам добио, црвене "Хома", а идол ми је био Ривалдо. Када ме је позвала Барселона водила се полемика у мојој породици. Мојим родитељима је било тешко, али су ме пустили. На срећу", рекао је Педро.

Ипак, открива да му није било лако на почетку да се привикне на услове у Ла Масији.
"Није све ишло лако. Плакао сам, било ми је тешко на почетку, у првих неколико месеци. Неколико пута сам звао родитеље и да све то прекинем, али су ме они увек подржавали да останем. Увек сам имао постере Барселоне у мојој соби, сакупљао сличице. И данас их имам, чувам их за мог сина", рекао је фудбалер Челсија и додао да су по његовом мишљењу Карлес Пујол, Икер Касиљас и Ћави Ернандез прави прмери карактера, професионализма и посвећености.

Ипак су неке ствари јасније када се загребу испод површине.

Коментари / 0

Оставите коментар