Upoznajte Pedra: Plakao kada je bio u La Masiji...

...skupljao sličice Barselone, idol mu bio Rivaldo...Fudbaler Člesija otkrio detalje iz mladosti.

Fudbal 10.09.2015 | 22:30
Upoznajte Pedra: Plakao kada je bio u La Masiji...

Bio je jedan od glavnih aktera letošnjeg prelaznog roka. Dugo se govorilo kako će završiti u Mančester junajtedu, ali je onda naprasno otišao u Čelsi. Sa strane, još jedan od bogatih i slavnih fudbalera. Ali, iznutra...
"Počeo sam da igram fudbal na ulici, a umesto stativa smo stavljali kamenje. Sanjao sam da igram ispred mnogo ljudi za neki veliki tim. To je sve što imate na početku - san. Sećam se prvih kopački koje sam dobio, crvene "Homa", a idol mi je bio Rivaldo. Kada me je pozvala Barselona vodila se polemika u mojoj porodici. Mojim roditeljima je bilo teško, ali su me pustili. Na sreću", rekao je Pedro.

Ipak, otkriva da mu nije bilo lako na početku da se privikne na uslove u La Masiji.
"Nije sve išlo lako. Plakao sam, bilo mi je teško na početku, u prvih nekoliko meseci. Nekoliko puta sam zvao roditelje i da sve to prekinem, ali su me oni uvek podržavali da ostanem. Uvek sam imao postere Barselone u mojoj sobi, sakupljao sličice. I danas ih imam, čuvam ih za mog sina", rekao je fudbaler Čelsija i dodao da su po njegovom mišljenju Karles Pujol, Iker Kasiljas i Ćavi Ernandez pravi prmeri karaktera, profesionalizma i posvećenosti.

Ipak su neke stvari jasnije kada se zagrebu ispod površine.

Komentari / 0

Ostavite komentar