УСО: Ђоковић у вечерњем термину за полуфинале!

Први тенисер света Новак Ђоковић бориће се за полуфинале УС опена у ноћи између уторка и среде по средњоевропском времену.

Тенис 08.09.2015 | 15:20
УСО: Ђоковић у вечерњем термину за полуфинале!

Његов меч са Фелисијаном Лопесом други је по реду у вечерњем програму, а први је окршај Серене и Венус Вилијамс од један час ујутру.

То значи да би шести дуел Ђоковића и Лопеса могао да почне око 3.00 – претходних пет добио је Новак.

“Није типичан шпански тенисер који стоји на основној линији. Често излази на мрежу после слајса, физички је веома јак и има одличан сервис. Када му иде сервис, онда је врло опасан, а очигледно је да му овде услови одговарају. Са друге стране, свестан сам чињенице да се много ослања на то – гледаћу да му неутралишем сервис и да што више ритерна убацим у терен. Радићу и на пасинг игри јер ће често излазити на мрежу. Надам се да ћу бити спреман за тај меч“, рекао је Ђоковић.

Лопес је у осмини финала у три сета савладао Фоњинија, а претходно је био бољи од Вердаска и Раонића.

“Када Новак игра добро, не знаш шта да радиш, да будем искрен, пошто он нема слабости у својој игри. Само морам да дам све од себе, да ризикујем и да уживам у мечу са најбољим тенисером света на највећем стадиону на свету. То треба да урадим“, каже Шпанац, који ускоро пуни 34 године.

Претходно, у дневном термину од 18 сати по средњоевропском времену, играју Кристина Младеновић – Роберта Винчи, а потом на терен излазе Марин Чилић и Жо-Вилфред Цонга.

Коментари / 0

Оставите коментар