USO: Đoković u večernjem terminu za polufinale!

Prvi teniser sveta Novak Đoković boriće se za polufinale US opena u noći između utorka i srede po srednjoevropskom vremenu.

Tenis 08.09.2015 | 15:20
USO: Đoković u večernjem terminu za polufinale!

Njegov meč sa Felisijanom Lopesom drugi je po redu u večernjem programu, a prvi je okršaj Serene i Venus Vilijams od jedan čas ujutru.

To znači da bi šesti duel Đokovića i Lopesa mogao da počne oko 3.00 – prethodnih pet dobio je Novak.

“Nije tipičan španski teniser koji stoji na osnovnoj liniji. Često izlazi na mrežu posle slajsa, fizički je veoma jak i ima odličan servis. Kada mu ide servis, onda je vrlo opasan, a očigledno je da mu ovde uslovi odgovaraju. Sa druge strane, svestan sam činjenice da se mnogo oslanja na to – gledaću da mu neutrališem servis i da što više riterna ubacim u teren. Radiću i na pasing igri jer će često izlaziti na mrežu. Nadam se da ću biti spreman za taj meč“, rekao je Đoković.

Lopes je u osmini finala u tri seta savladao Fonjinija, a prethodno je bio bolji od Verdaska i Raonića.

“Kada Novak igra dobro, ne znaš šta da radiš, da budem iskren, pošto on nema slabosti u svojoj igri. Samo moram da dam sve od sebe, da rizikujem i da uživam u meču sa najboljim teniserom sveta na najvećem stadionu na svetu. To treba da uradim“, kaže Španac, koji uskoro puni 34 godine.

Prethodno, u dnevnom terminu od 18 sati po srednjoevropskom vremenu, igraju Kristina Mladenović – Roberta Vinči, a potom na teren izlaze Marin Čilić i Žo-Vilfred Conga.

Komentari / 0

Ostavite komentar