Филмска потјера за криминалцима

После филмске потере по београдским улицама, полиција је ухапсила опасну четворочлану криминалну групу и спречила ликвидацију коју су највероватније планирали да изврше у наредних неколико дана!

Србија 07.09.2015 | 17:10
 Филмска потјера за криминалцима

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Другим основним јавним тужилаштвом, ухапсили су држављане Црне Горе С.М. (1990) и В.Ш (1976), као и Д.Ђ. (1985) и А.Д. (1985), обојица из Београда, због постојања основа сумње да су извршили кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, удруживање ради вршења кривичног дела и фалсификовање исправе.

Полиција је у становима које осумњичени користе пронашла пиштољ са пригушивачем са оквиром и два резервна оквира пуна муниције, као и пиштољ са метком у цеви.

 



Осумњичени се терете да су у изнајмљеној гаражи на подручју Београда сакрили аутомобил на који су ставили украдене регистарске ознаке, док су у возилу пронађени аутоматска пушка са оквиром пуним муниције, две кутије са муницијом за аутоматску пушку, гардероба за пресвлачење и канта са бензином, којим су натопили унутрашњост возила, саопштио је МУП Србије.



Сумњив аутомобил, према информацијама из истраге, први пут је примећен још у петак. Полиција је одмах почела потрагу.

- За аутомобилом се трагало готово по целом граду, од Карабурме до Раковице. Све патроле које су учествовале упозорене су да уколико аутомобил примете, буду обазриве јер постоји опасност да су особе у њему опасне и наоружане. После два дана потраге, на београдским улицима уочен је "волво" и уследила је потера као из акционих филмова - наводи Куриров извор.



По свему судећи план је био да после извршених ликвидација запале аутомобил, како би уништили трагове.

Сумња се да је ова група планирала извршење ликвидације на подручју Београда. Уз кривичну пријаву, осумњичени ће бити приведени надлежном тужилаштву.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар