Filmska potjera za kriminalcima

Posle filmske potere po beogradskim ulicama, policija je uhapsila opasnu četvoročlanu kriminalnu grupu i sprečila likvidaciju koju su najverovatnije planirali da izvrše u narednih nekoliko dana!

Srbija 07.09.2015 | 17:10
 Filmska potjera za kriminalcima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Drugim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su državljane Crne Gore S.M. (1990) i V.Š (1976), kao i D.Đ. (1985) i A.D. (1985), obojica iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, udruživanje radi vršenja krivičnog dela i falsifikovanje isprave.

Policija je u stanovima koje osumnjičeni koriste pronašla pištolj sa prigušivačem sa okvirom i dva rezervna okvira puna municije, kao i pištolj sa metkom u cevi.

 Osumnjičeni se terete da su u iznajmljenoj garaži na području Beograda sakrili automobil na koji su stavili ukradene registarske oznake, dok su u vozilu pronađeni automatska puška sa okvirom punim municije, dve kutije sa municijom za automatsku pušku, garderoba za presvlačenje i kanta sa benzinom, kojim su natopili unutrašnjost vozila, saopštio je MUP Srbije.Sumnjiv automobil, prema informacijama iz istrage, prvi put je primećen još u petak. Policija je odmah počela potragu.

- Za automobilom se tragalo gotovo po celom gradu, od Karaburme do Rakovice. Sve patrole koje su učestvovale upozorene su da ukoliko automobil primete, budu obazrive jer postoji opasnost da su osobe u njemu opasne i naoružane. Posle dva dana potrage, na beogradskim ulicima uočen je "volvo" i usledila je potera kao iz akcionih filmova - navodi Kurirov izvor.Po svemu sudeći plan je bio da posle izvršenih likvidacija zapale automobil, kako bi uništili tragove.

Sumnja se da je ova grupa planirala izvršenje likvidacije na području Beograda. Uz krivičnu prijavu, osumnjičeni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar