“Змајеви” послије Андоре: Још смо у игри!

Послије убједљиве побједе над Андором у Зеници, репрезентативци БиХ истичу да је најважније да су освојена три бода и да још имамо шансе да одемо на ЕУРО 2016.

Фудбал 08.09.2015 | 08:20
“Змајеви” послије Андоре: Још смо у игри!

Репрезентација БиХ савладала је Андору у Зеници 3:0 и задржала шансе за пласман у бараж за ЕУРО 2016.

Утисак послије одличног првог полувремена у којем су пали сви голови, покварио је црвени картон Бешића у наставку и чињеница да није било правих прилика пред противничким голом у наставку, али репрезентативци БиХ истичу да је најважније да је остварен циљ, а то су три бода.

"Можда је игра могла бити и боља, али најбитније је да смо освојили та три бода. Сљедећи мјесец се морамо потрудити да игра буде на већем нивоу", Џеко.

Није у нашим рукама, али морамо дати максимум, побиједити задње двије утакмице. Мислим да је реално да Белгија добије Израел кући, али ми ако не добијемо једн од те двије утакмице нема смисла гледати остале резултате", казао је Џеко.

Сенад Лулић рекао је да резултат није био под знаком питања.

"Знали смо да немамо право на кикс. Ово је нама прва од три посљедње утакмице. Свјесни смо да морамо да добијемо ову утакмицу, али и те двије, па ћемо видјети како ће то завршити. И израел има тежак распоред", казао је Лулић, који није желио коментарисати црвени картон који је добио Мухамед Бешић.

"Утакмица је била и мало груба и некоректна, а резултат није био у питању, јер смо све ријешили у првом полувремену", додао је везњак нашег државног тима.

Милан Ђурић ушао је у игру у другом полувреману и уписао свој други настуо у бх дресу.

“Сретан сам. побиједили смо 3:0. Није било проблема, брзо смо дали голове. Касније смо имали контролу утакмице. Сретан сам због наступа и хвала селектору и играчима.

Тешко, је али морамо гледати само себе, а послије ћемо видјети како ће Израел и остале екипе одиграти", казао је Милан Ђурић након сусрета.

Голман Асмир Беговић рекао је да је Бешић млад, због чега је можда разумљива његова грешка.

"Назгодна утакмица, како смо и очекивали. То је екипа која се брани 90 минута. Дали смо голове у добрим тренуцима. Била је суверена побједа што се тога тиче. Мало штета што је Бешић добио црвени картон. Он је млад момак и грешке се праве. Још смо у игри. Морамо добити сљедећу утакмицу с Велсом и у томе нема дилеме. Морамо узети три бода, па ћемо гледати даље", додаје Беговић.

Коментари / 0

Оставите коментар