Крушевац: Претукле школску другарицу

Крушевљане је шокирао видео-снимак на којем се види како три ученице првог разреда Хемијске школе туку своју школску другарицу. Бруталном окршају посматрао је велики број ученика, али нико није помогао девојци коју су шутирали док је лежала на земљи.

Србија 07.09.2015 | 22:53
 Крушевац: Претукле школску другарицу

- Немој да је чупаш! Набоди је песницом! – чује се како посматрачи саветују црвенокосу девојку док она левом песницом удара у главу тинејџерку са коврџавом, црном косом. Снимак траје више од минут, и на њему се, поред четири учеснице окршаја, види и бројна публика.



Туча се догодила прошлог четвртка, око 12.45 сати, на платоу испред Хале спортова, у близини тениских терена. Снимак туче је снимљен мобилним телефоном а према сазнањима „Блица“ постоји и видео-снимак наставка обрачуна у којем су актери исте девојке.

Како „Блиц“ сазнаје, повод да тинејџерке закажу обрачун песницама било је вербално препуцавање које је започело првог дана школске године.



Нападнута девојка је задобила је повреду носа и хематом испод ока и још се налази у болници.
-Информацију о повређеној женској, малолетној особи добили смо из Службе хитне помоћи. Одмах смо прикупили потребне информације и идентификовали актере – рекли су нам у полицији.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пера

07.09.2015 15:21

Моје мисљење је да требе те девојке са родитељима у палицију па на суд и дебеле казне одредити родитељима

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

07.09.2015 16:42

Глупаце! Три на једну браво