Kruševac: Pretukle školsku drugaricu

Kruševljane je šokirao video-snimak na kojem se vidi kako tri učenice prvog razreda Hemijske škole tuku svoju školsku drugaricu. Brutalnom okršaju posmatrao je veliki broj učenika, ali niko nije pomogao devojci koju su šutirali dok je ležala na zemlji.

Srbija 07.09.2015 | 22:53
 Kruševac: Pretukle školsku drugaricu

- Nemoj da je čupaš! Nabodi je pesnicom! – čuje se kako posmatrači savetuju crvenokosu devojku dok ona levom pesnicom udara u glavu tinejdžerku sa kovrdžavom, crnom kosom. Snimak traje više od minut, i na njemu se, pored četiri učesnice okršaja, vidi i brojna publika.



Tuča se dogodila prošlog četvrtka, oko 12.45 sati, na platou ispred Hale sportova, u blizini teniskih terena. Snimak tuče je snimljen mobilnim telefonom a prema saznanjima „Blica“ postoji i video-snimak nastavka obračuna u kojem su akteri iste devojke.

Kako „Blic“ saznaje, povod da tinejdžerke zakažu obračun pesnicama bilo je verbalno prepucavanje koje je započelo prvog dana školske godine.



Napadnuta devojka je zadobila je povredu nosa i hematom ispod oka i još se nalazi u bolnici.
-Informaciju o povređenoj ženskoj, maloletnoj osobi dobili smo iz Službe hitne pomoći. Odmah smo prikupili potrebne informacije i identifikovali aktere – rekli su nam u policiji.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Pera

07.09.2015 15:21

Moje misljenje je da trebe te devojke sa roditeljima u paliciju pa na sud i debele kazne odrediti roditeljima

ODGOVORITE
Name

cccc

07.09.2015 16:42

Glupace! Tri na jednu bravo