Изнер: Серена и Роџер су најбољи свих времена!

Амерички тенисер Џон Изнер рекао је да су Роџер Федерер и Серена Вилијамс најбољи тенисери свих времена.

Тенис 07.09.2015 | 17:20
Изнер: Серена и Роџер су најбољи свих времена!

Управо ће Швајцарац бити противник Изнеру у осмини финала УС Опена, а тај меч се игра у понедељак у 18 часова по средњеевропском времену.

„Мислим да он има један од најбољих ритерна на свету. Роџер има тај „чип ритерн“ који нема нико на туру. Мислим, то је ударац који му доноси поене. Што је старији, чини се да Роџер игра све боље."

"Невероватно и импресивно је то што је упсео и што наставља да чини. Тренутно игра на веома високом нивоу. Освојио је Синсинати, а и овде на УС Опену за сада игра одлично", рекао је Изнер и истакао да се Роџер и Серена умногоме разликују од осталих играча на туру.

"Мислим да је Серена највећа фигуре у женском тенису. Она је заиста суперстар, исто као и Федерер. Роџер није светски број један, али је највећи. Тако мислим да њих довје могу да се пореде. Њих двоје се издвајају од осталих. Они су најбољисвих времена по мом мишљењу. Није изненађујуће то што они постижу у овим годинама“, рекао је Изнер.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

08.09.2015 11:17

Он рекао,мозете да хвалите један другог колико хоцете Ноле је Број један а ти ниси ниста урадио,од тудје славе се не зиви синко. Ал ниси ти крив...

ОДГОВОРИТЕ