Izner: Serena i Rodžer su najbolji svih vremena!

Američki teniser Džon Izner rekao je da su Rodžer Federer i Serena Vilijams najbolji teniseri svih vremena.

Tenis 07.09.2015 | 17:20
Izner: Serena i Rodžer su najbolji svih vremena!

Upravo će Švajcarac biti protivnik Izneru u osmini finala US Opena, a taj meč se igra u ponedeljak u 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

„Mislim da on ima jedan od najboljih riterna na svetu. Rodžer ima taj „čip ritern“ koji nema niko na turu. Mislim, to je udarac koji mu donosi poene. Što je stariji, čini se da Rodžer igra sve bolje."

"Neverovatno i impresivno je to što je upseo i što nastavlja da čini. Trenutno igra na veoma visokom nivou. Osvojio je Sinsinati, a i ovde na US Openu za sada igra odlično", rekao je Izner i istakao da se Rodžer i Serena umnogome razlikuju od ostalih igrača na turu.

"Mislim da je Serena najveća figure u ženskom tenisu. Ona je zaista superstar, isto kao i Federer. Rodžer nije svetski broj jedan, ali je najveći. Tako mislim da njih dovje mogu da se porede. Njih dvoje se izdvajaju od ostalih. Oni su najboljisvih vremena po mom mišljenju. Nije iznenađujuće to što oni postižu u ovim godinama“, rekao je Izner.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hahaha

08.09.2015 11:17

On rekao,mozete da hvalite jedan drugog koliko hocete Nole je Broj jedan a ti nisi nista uradio,od tudje slave se ne zivi sinko. Al nisi ti kriv...

ODGOVORITE