Опет ради "паук"

У Приједору је данас с радом почела "паук" служба након шест година паузе.

Република Српска 07.09.2015 | 14:08
Опет ради "паук"

Секретар Ауто-мото друштва /АМД/ Приједор Мирко Бркић рекао је Срни да је првог дана рада до поднева "паук" већ интервенисао три пута на ужем подручју града.

"Непрописно паркирана возила премјештамо искључиво по налогу овлаштених лица полиције или комуналне полиције. Не радимо по позиву грађана, али грађани се могу обратити полицији или комуналној полицији, а они нама", навео је Бркић.

Према његовим ријечима, АМД Приједор вршиће услуге премјештања непрописно паркираних возила на подручју града Приједора и општине Козарска Дубица.

"Очекујемо и сагласност из општина Костајница и Нови Град гдје је још потребно пронаћи одговарајући простор на који ће се премјештати непрописно паркирана возила", додао је Бркић.

Возач којем "паук" покупи возило на удаљености до два километра од АМД Приједор плаћаће 40 КМ, од два до десет километара 60 КМ, а на удаљености већој од десет километара 90 КМ.

Ако паук започне подизање непрописно паркираног возила, а возач се појави, за 30 КМ може добити своје возило назад. Цијена лежарине возила је 10 КМ по дану. /крај

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

07.09.2015 12:55

СРАМОТА МЕ ШТО ЖИВИМ У ОВАКВОМ ГРАДУ. ДОК СУ КОНТЕЈНЕРИ ИЗВОРИ ХРАНЕ И МЈЕСТА ЗА СНАБДЈЕВАЊЕ ИСТОМ МИ УВОДИМО ПАУКЕ ИЛИ ПАУКОВЕ ШТО У НОРМАЛНОМ ИОЛЕ СВИЈЕТУ НЕМА. ОТВОРИТЕ НЕКУ ФИРМУ, ФАБРИКУ, ПОКАЖИТЕ СЕ СА НЕКИМ НОВИМ ПРОИЗВОДОМ, А НЕ ПРЕМАЗИВАЊЕМ ФАСАДА ИЛИ ВЕЋ ШТА ДРУГО.

ОДГОВОРИТЕ