Бјелица: Много значи слобода коју ми даје селектор!

Јунак победе Србије над Немачком Немања Бјелица рекао је да је тим имао среће у завршници утакмице, али и да је екипа то заслужила.

Кошарка 07.09.2015 | 15:20
Бјелица: Много значи слобода коју ми даје селектор!

Бјелица је постигао кош 0,9 секунди пре краја којим је Србија забележила тријумф од 68:66 у другом колу Европског првенства.

"Мислим да је ово за нас била најважнија утакмица на турниру. Сад можемо мало да се опустимо, али не превише. Опрез мора да буде ту."

"Сада је важно само да се одморимо, јер нисмо имали времена после меча са Шпанцима. Имам много самопуздања због селектора, даје ми доста слободе у игри и то ми много значи", рекао је Бјелица који је меч завршио са 12 поена.

Понедељак је дан одмора на шампионату. Србија је првог дана такмичења победила Шпанију.

Центар Мирослав Радуљица оценио је да је победа најважнија.

"Тврда утакмица, нема шта да се каже. Били смо нервозни, имали смо мало енергије, а они су добри су играчи, али најбитнија је победа. Незгодан је био мало термин. Одморићемо се сада, имамо времена да се спремимо за Исланд. Подиже се и ниво игре, били смо концентрисанији и у нападу и у одбрани", рекао је Радуљица.

Плејмејкер Милош Теодосић подсетио је да је наш тим имао мање времена за одмор од Немачке.

"Немојте да заборавите да смо ми ову утакмицу одиграли 19 сати након утакмице са Шпанијом, били смо пренервозни и уморни и знали смо да нам ова победа доноси много. То се неким делом одразило и на нашу игру данас, али имали смо храбрости и среће и заслужено смо победили."

Коментари / 0

Оставите коментар