Митровић: Србији прија ''свјежа крв''!

Центарфор Њукасл Јунајтеда Александар Митровић каже да су репрезентацији Србије добро дошли нови играчи, попут оних који су наступили против Јерменије.

Фудбал 07.09.2015 | 14:20
Митровић: Србији прија ''свјежа крв''!

"Нови играчи су унели свежу крв, одиграли су сасвим добро што се мене тиче, уосталом као и цео тим. Одрадили смо све што се тражило од нас", рекао је Митровић.

Србија је у петак забележила прву победу у квалификацијама, пошто је пред празним трибинама у Новом Саду савладала Јерменију у шестом колу.

"Били смо бољи. Постојао је мали притисак с обзиром на то да смо играли код куће. Али, циљ су били добра игра и три бода, што смо и остварили", казао је Митровић.

Према његовим речима, предстојећи пријатељски сусрет са Француском ће значити српском тиму због самопоуздања.

"Значиће нам дуел са Француском како бисмо задржали победнички низ. Све утакмице до краја године морамо да искористимо максимално како бисмо се што боље уиграли за квалификације за Светско првенство", рекао је Митровић.

Он је казао да је задовољан својим играма, као и то да се нада да ће почети да даје голове.

"Надам се да ћу ускоро да почнем да дајем голове. Задовољан сам својим играма, али ми недостаје погодак, да пробијем тај лед. Надам се да ћу га ускоро дати после много времена", казао је Митровић.

Утакмица између Србије и Француске играће се у понедељак од 20.45 у Бордоу.

Коментари / 0

Оставите коментар