Mitrović: Srbiji prija ''svježa krv''!

Centarfor Njukasl Junajteda Aleksandar Mitrović kaže da su reprezentaciji Srbije dobro došli novi igrači, poput onih koji su nastupili protiv Jermenije.

Fudbal 07.09.2015 | 14:20
Mitrović: Srbiji prija ''svježa krv''!

"Novi igrači su uneli svežu krv, odigrali su sasvim dobro što se mene tiče, uostalom kao i ceo tim. Odradili smo sve što se tražilo od nas", rekao je Mitrović.

Srbija je u petak zabeležila prvu pobedu u kvalifikacijama, pošto je pred praznim tribinama u Novom Sadu savladala Jermeniju u šestom kolu.

"Bili smo bolji. Postojao je mali pritisak s obzirom na to da smo igrali kod kuće. Ali, cilj su bili dobra igra i tri boda, što smo i ostvarili", kazao je Mitrović.

Prema njegovim rečima, predstojeći prijateljski susret sa Francuskom će značiti srpskom timu zbog samopouzdanja.

"Značiće nam duel sa Francuskom kako bismo zadržali pobednički niz. Sve utakmice do kraja godine moramo da iskoristimo maksimalno kako bismo se što bolje uigrali za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo", rekao je Mitrović.

On je kazao da je zadovoljan svojim igrama, kao i to da se nada da će početi da daje golove.

"Nadam se da ću uskoro da počnem da dajem golove. Zadovoljan sam svojim igrama, ali mi nedostaje pogodak, da probijem taj led. Nadam se da ću ga uskoro dati posle mnogo vremena", kazao je Mitrović.

Utakmica između Srbije i Francuske igraće se u ponedeljak od 20.45 u Bordou.

Komentari / 0

Ostavite komentar