Стефансон: Срби? Много волим Србе!

Репрезентативац Исланда Јон Стефансон рекао је да ће се његов тим борити против Србије, иако је све на страни екипе Александра Ђорђевића.

Кошарка 07.09.2015 | 14:00
Стефансон: Срби? Много волим Србе!

Србија и Исланд састају се у уторак у трећем колу шампионата Европе.

Србија после прве две рунде има две победе, а Исланд два пораза. Ипак, Исланђани су против Немачке и Италије показали да се никако не смеју потценити.

„О Срби. Волим Србе“, рекао је Стефансон нашим новинарима на констатацију да долазе из Србије.

„Биће то заиста тешка утакмица за нас. Срби су Срби, они су такође ратници, јачи и снажнији од нас, талентованији, али ми се никоме нећемо предати. Трдићемо се да одиграмо добар меч и да дамо све од себе баш као и против Немачке и Италије. Мислим да је ово најтежа група у историји шампионата Европе, али ми се боримо и мислим да свако сваког мора да поштује."

Имате страствене навијаче?

„Ми смо страствен народ. Уживамо у ономе што ради и трудимо се да то радимо са што више страсти и то је једини начин.“

Ко је најопаснији српски кошаркаш?

„Бјелица, наравно. Он је један од мојих омиљених играча. Веома је разноврстан, може да игра на свакој позицији. Наравно, и мој клупски саиграч Марко (Стефан Марковић), он је диван, и Теодосић, мада бих могао да наставим да набрајам још неке играче.„

Да ли си разговарао са Стефаном о утакмици?

„Сада не, јесмо током сезоне када је група извучена. У хотелу смо ових дана мало ћаскали, али нисмо разговарали о кошарци.“

Коментари / 0

Оставите коментар