Крајиновић: Уживао сам на УС Опену!

Касно сам стигао, тренинзи су ме већ чекали - рекао је млади Сомборац Филип Крајиновић само неколико тренутака пошто је слетео у Београд са УС Опена.

Тенис 07.09.2015 | 09:00
Крајиновић: Уживао сам на УС Опену!

Последњи дан августа наш тенисер ће вероватно запамтити за цео живот. Тог дана успео је да оствари прву победу на гренд слем турнирима. Скалп је узео Колумбијцу Александру Гонзалесу.

- Јако добро сам одиграо. Када сам видео жреб, помислио сам: „ОК, добро сам прошао! Ајде сада да победим”. Био сам изузетно задовољан како сам играо. Победио сам са 3:0, одлично се осећао на терену. Уживао сам - рекао је Крајиновић.

У другом колу налетео је на Давида Ферера. Иако је изгубио са 3:0, Фића је пружио одличан отпор. Остаје жал што није освојио трећи сет, за који је и сервирао.

- Да сам то урадио, ко зна шта би било. Видео сам да он физички почиње да пада. Али на мој сервис он је одиграо одлична два поена. Резултат од 3:0 у сетовима не осликава реално стање ствари које се одвијало на терену. Ипак, морам још једном да кажем да сам изузетно задовољан - објашњава Крајиновић.

Њујорк је град који никада не спава. Питали смо Фићу да ли је имао времена да ужива у чарима Велике јабуке.

- Нисам. Касно сам стигао. Тренинзи су ме већ чекали, екипа је била спремна да почнемо са радом. Нисам имао пуно времена за било коју вантениску активност - рекао је Крајиновић.

Актуелни 102. рекет света у наредних неколико дана одмараће у родном Сомбору, а онда га очекује поновни повратак на терен. План турнира још не зна.

Коментари / 0

Оставите коментар