Krajinović: Uživao sam na US Openu!

Kasno sam stigao, treninzi su me već čekali - rekao je mladi Somborac Filip Krajinović samo nekoliko trenutaka pošto je sleteo u Beograd sa US Opena.

Tenis 07.09.2015 | 09:00
Krajinović: Uživao sam na US Openu!

Poslednji dan avgusta naš teniser će verovatno zapamtiti za ceo život. Tog dana uspeo je da ostvari prvu pobedu na grend slem turnirima. Skalp je uzeo Kolumbijcu Aleksandru Gonzalesu.

- Jako dobro sam odigrao. Kada sam video žreb, pomislio sam: „OK, dobro sam prošao! Ajde sada da pobedim”. Bio sam izuzetno zadovoljan kako sam igrao. Pobedio sam sa 3:0, odlično se osećao na terenu. Uživao sam - rekao je Krajinović.

U drugom kolu naleteo je na Davida Ferera. Iako je izgubio sa 3:0, Fića je pružio odličan otpor. Ostaje žal što nije osvojio treći set, za koji je i servirao.

- Da sam to uradio, ko zna šta bi bilo. Video sam da on fizički počinje da pada. Ali na moj servis on je odigrao odlična dva poena. Rezultat od 3:0 u setovima ne oslikava realno stanje stvari koje se odvijalo na terenu. Ipak, moram još jednom da kažem da sam izuzetno zadovoljan - objašnjava Krajinović.

Njujork je grad koji nikada ne spava. Pitali smo Fiću da li je imao vremena da uživa u čarima Velike jabuke.

- Nisam. Kasno sam stigao. Treninzi su me već čekali, ekipa je bila spremna da počnemo sa radom. Nisam imao puno vremena za bilo koju vantenisku aktivnost - rekao je Krajinović.

Aktuelni 102. reket sveta u narednih nekoliko dana odmaraće u rodnom Somboru, a onda ga očekuje ponovni povratak na teren. Plan turnira još ne zna.

Komentari / 0

Ostavite komentar