Воли луксуз: За закуп простора 5.000 евра

Супруга предсједника Србије Драгица Николић преселила је своју Фондацију у једну од најлуксузнијих пословних зграда у Новом Београду.

Србија 06.09.2015 | 13:23
Воли луксуз: За закуп простора 5.000 евра

Фондација “Драгица Николић” сада, наиме, закупљује канцеларије на четвртом спрату зграде аустријског “Граwеа” у Булевару Михаила Пупина, а најмања могућа цифра коју мора издвојити за то задовољство мјесечно износи 4.600 евра, преносе медији.

Колика је тачно квадратура простора који је закупила супруга председника Томислава Николлића поуздано није било могуће сазнати.

Међутим, најмања квадратура канцеларија које се издају у тој згради јесте 200 квадрата. Цијена квадрата у згради износи 15 до 20 евра по квадрату, а ниже од 20 евра добијате само ако закупљујете канцеларије веће квадратуре у понуди. По тој рачуници, Фондацији је мјесечно потребно око 5.000 евра само за закуп.

“Граwе” важи за један од скупљих прословних простора у Новом Београду због активне локације, али и најквалитетније опреме и сопственог паркинг и гараже.

Најкраћи закуп је на три године, а најдужи на 15 година. Закпут таквог простора није могућ испод 3.500 евра И та нижа цена се може постићи једино ако се испуни услов звани “зависи ко плаћа”.

Тако да, ето, могуће је пошто је председникова жена у питању да су на толико спустили цијену.

На ту цијену закупа свакако морате додати И државање које је у овој згради, истина, једно од јефтинијих у Новом Београду и наплаћује се три евра по квадрату, дакле у овом случају додатних 600 евра – објашњава агент за некретнине, који је желио да остане анониман.

(НН/курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПРОБУДИЋЕ СЕ ИСТОК И ЗАПАД

06.09.2015 13:51

СКРОМНОС ЈОЈ ЈЕ ВРЛИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

06.09.2015 15:29

Драгици прија њена фондација, и луксузни квадрати а није проблем да се плати...