Voli luksuz: Za zakup prostora 5.000 evra

Supruga predsjednika Srbije Dragica Nikolić preselila je svoju Fondaciju u jednu od najluksuznijih poslovnih zgrada u Novom Beogradu.

Srbija 06.09.2015 | 13:23
Voli luksuz: Za zakup prostora 5.000 evra

Fondacija “Dragica Nikolić” sada, naime, zakupljuje kancelarije na četvrtom spratu zgrade austrijskog “Grawea” u Bulevaru Mihaila Pupina, a najmanja moguća cifra koju mora izdvojiti za to zadovoljstvo mjesečno iznosi 4.600 evra, prenose mediji.

Kolika je tačno kvadratura prostora koji je zakupila supruga predsednika Tomislava Nikollića pouzdano nije bilo moguće saznati.

Međutim, najmanja kvadratura kancelarija koje se izdaju u toj zgradi jeste 200 kvadrata. Cijena kvadrata u zgradi iznosi 15 do 20 evra po kvadratu, a niže od 20 evra dobijate samo ako zakupljujete kancelarije veće kvadrature u ponudi. Po toj računici, Fondaciji je mjesečno potrebno oko 5.000 evra samo za zakup.

“Grawe” važi za jedan od skupljih proslovnih prostora u Novom Beogradu zbog aktivne lokacije, ali i najkvalitetnije opreme i sopstvenog parking i garaže.

Najkraći zakup je na tri godine, a najduži na 15 godina. Zakput takvog prostora nije moguć ispod 3.500 evra I ta niža cena se može postići jedino ako se ispuni uslov zvani “zavisi ko plaća”.

Tako da, eto, moguće je pošto je predsednikova žena u pitanju da su na toliko spustili cijenu.

Na tu cijenu zakupa svakako morate dodati I državanje koje je u ovoj zgradi, istina, jedno od jeftinijih u Novom Beogradu i naplaćuje se tri evra po kvadratu, dakle u ovom slučaju dodatnih 600 evra – objašnjava agent za nekretnine, koji je želio da ostane anoniman.

(NN/kurir.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

PROBUDIĆE SE ISTOK I ZAPAD

06.09.2015 13:51

SKROMNOS JOJ JE VRLINA

ODGOVORITE
Name

aaa

06.09.2015 15:29

Dragici prija njena fondacija, i luksuzni kvadrati a nije problem da se plati...