Французи игноришу ''Орлове''!

Репрезентативци Србије су дан након победе над Јерменијом (2:0) слетели у Француску, где их је дочекало непријатно изненађење.

Фудбал 06.09.2015 | 08:00
Французи игноришу ''Орлове''!

Србија је у петак забележила прву победу у квалификацијама за Европско првенство, али то није било довољно да би скренула пажњу на себе.

Наиме, фудбалска репрезентација Србије без велике пажње је допутовала данас у Француску, пошто је на аеродрому у Бордоу није дочекао ниједан новинар.

Јесте да Србија нема значајне резултате у овим квалификацијама, али сматрамо да су колеге из Француске направиле велики превид тиме што баш нико од представника штампе није био на аеродрому у Бордоу, па се надамо да ће то додатно мотивисати наше фудбалере!

Повод за долазак репрезентације Србије је пријатељска утакмица уговорена у оквиру квалфиикација за ЕУРО2016, а наша репрезентација ће такође "отворити" нови стадион у Бордоу, на коме ће се и играти првенство Европе.

После скоро три сата лета од Београда, српску експедицију је дочекало пријатно време, а просечна температура ће током наредна три дана у Бордоу бити око 20 степени.

У Бордо су допутовали сви репрезентативци Србије осим Дарка Брашанца, који се данас жени. Он ће у Француску доћи у недељу.

Србија ће у понедељак од 20.45 играти против Француске пријатељску утакмицу на Новом стадиону, изграђеном за Европско првенство 2016. године.

Коментари / 0

Оставите коментар