Francuzi ignorišu ''Orlove''!

Reprezentativci Srbije su dan nakon pobede nad Jermenijom (2:0) sleteli u Francusku, gde ih je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Fudbal 06.09.2015 | 08:00
Francuzi ignorišu ''Orlove''!

Srbija je u petak zabeležila prvu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali to nije bilo dovoljno da bi skrenula pažnju na sebe.

Naime, fudbalska reprezentacija Srbije bez velike pažnje je doputovala danas u Francusku, pošto je na aerodromu u Bordou nije dočekao nijedan novinar.

Jeste da Srbija nema značajne rezultate u ovim kvalifikacijama, ali smatramo da su kolege iz Francuske napravile veliki previd time što baš niko od predstavnika štampe nije bio na aerodromu u Bordou, pa se nadamo da će to dodatno motivisati naše fudbalere!

Povod za dolazak reprezentacije Srbije je prijateljska utakmica ugovorena u okviru kvalfiikacija za EURO2016, a naša reprezentacija će takođe "otvoriti" novi stadion u Bordou, na kome će se i igrati prvenstvo Evrope.

Posle skoro tri sata leta od Beograda, srpsku ekspediciju je dočekalo prijatno vreme, a prosečna temperatura će tokom naredna tri dana u Bordou biti oko 20 stepeni.

U Bordo su doputovali svi reprezentativci Srbije osim Darka Brašanca, koji se danas ženi. On će u Francusku doći u nedelju.

Srbija će u ponedeljak od 20.45 igrati protiv Francuske prijateljsku utakmicu na Novom stadionu, izgrađenom za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar