Ћурчић задовољан дебитантима

Селектор Србије Радован Ћурчић изјавио је после победе над Јерменијом да је задовољан наступом дебитаната за које је казао да су се добро снашли.

Фудбал 05.09.2015 | 18:15
Ћурчић задовољан дебитантима

Он је на конференцији за новинаре после утакмице (2:0) рекао да је за репрезентацију Србије био примаран резултат, без обзира што нема шансе да се пласира на Европско првенство.

"Приметна је била жеља да играмо напред по дубини напада и тиме сам задовољан. Сигурно да ово није малксимум који може да пружи овај тим, али пред нама је време да стварамо и тим и резултате", рекао је Ћурчић.

По његовим речима, жеља је била да се провере неки нови играчи и у том делу је задовољан, а, како је навео, и у наредним мечевима наставиће са истом праксом.

"Очекивали смо овако организовану игру Јермена јер они су екипа која игра дуго заједно и у првом полувремену смо имали одређене проблеме на средини терена. Успели смо да неутралишемо и њихове шутеве са дистанце", казао је Ћурчић и додао да Јерменија није атрактиван ривал, али да поседује квалитет.

Јерменски селектор Саргис Ховсепјан изјавио је да је је Србија заслужено победила, а као разлог за нешто слабију игру појединих играча навео је проблеме са повредама које су имали.

"Србија је успела да пробије нашу одбрану, иако смо у неким фазама игре пружили добру партију. Ипак, уколико се жели успех у оваквим утакмицама треба играти квалитетно свих 90 минута, а не само у појединим деловима меча", казао је Ховсепијан, истакавши да је слаба игра у одбрани највећи проблем његове репрезентације.

У наредним квалификационим утакмицама Србија игра 8. октобра на гостујућем терену против Албаније, док Јерменија 7. септембра дочекује Данску.

Коментари / 0

Оставите коментар