Реми Чуке и Радника у Бијељини!

На Градском стадиону у Бијељини, Чукарички је одиграо пријатељски меч против премијерлигаша Босне и Херцеговине Радника чији је председник некадашњи прослављени репрезентативац наше земље Младен Крстајић. Утакмица је завршена без победника 1:1.

Фудбал 04.09.2015 | 21:30
Реми Чуке и Радника у Бијељини!

У 76. минуту Чукарички је повео. Снажно је шутирао Мехмедовић, голман је само успео да на кратко одбије лопту која је дошла до Тијага. Бразилски интернационалац је одлично реаговао и снажни шутем најпре затресао пречку, а онда и мрежу домаће екипе.

После вођства Чукарички је додао гас и убрзао игру. У међувремену је почела да пада киша, терен је постао клизав, па су обе екипе биле принуђене да мало успоре ритам. Да се утакмица заврши нерешеним резултатом потрудио се Сератлић. У 90. минуту постигао заиста леп гол из слободног ударца.

Иначе, није било превише прилика за погодак. Радник је имао добру шансу у 63. минуту која није претворена у гол захваљујући сигурној интервенцији чувара мреже гостију Николе Петрића. Ли Ади је у 68. минуту показао због чега је недавно потписао уговор са Чукаричким. Хладнокрвно је "покупио" лопту у ваздуху испред Сератлића и тако спречио играча Радника да се нађе у гол шанси. Одличан потез Адија публика је наградила аплаузом.

Домаћи су из контре припретили и у 83. минуту. Био је то одличан покушај Сератлића, лопта је прошла врло близу десне стативе гола Чукаричког и мало је недостајало да већ тада буде 1:1. Што се тиче јавних опомена, жуте картоне су добили Реган и Пјасентин у Чукаричком односно Елдин Машић у Раднику.

Шеф стручног штаба екипе са Бановог брда Владан Милојевић је на терен од првог минута послао комбиновани састав тако да су у првих 11 били Петрић, Стојковић, Бољевић, Остојић, Ли Ади, Срнић, Бојић, Јовановић, Тијаго и Миросављевић, док су на клупи остали Ћулибрк, Мехмедовић, Радовић, Стојановић, Пјасентин, Јанковић, Павловић и Караклајић.

Са друге стране тренер Радника Славко Петровић се определио за следећу стартну поставу: Авдукић, Хоџић Душан, Јаковљевић Иван, Јаковљевић Слободан, Хоџић Адемин, Лазић, Мемишевић, Мркајић, Остојић и Шећеровић, резерве су били Ђурковић, Антић, Бајић, Бербић, Бешировић, Крсмановић, Максимовић, Сератлић и Васић. 

Утакмицу је судио Рајко Ђорђић из Бијељине.

Коментари / 0

Оставите коментар