Никола Пековић улази у Партизан!

Бивши кошаркаш Партизана Никола Пековић имаће битну улогу у новој управи 'црно-белих'.

Кошарка 04.09.2015 | 17:15
Никола Пековић улази у Партизан!

Пековић се помиње као нови председник трофејног клуба, иако је и даље активан играч, а његова функција биће позната у врло брзо.

Председник Радне комисије кошаркашког клуба Партизан Млађан Шилобад најавио је да ће то тело најкасније до краја следеће недеље, а у 15 часова је почео састанак после којег би све требало да буде јасније.

Црногорски кошаркаш је боје Партизана бранио од 2005. до 2008. године. Уколико преузме чело клуба, Пековић неће бити први активни кошаркаш који ће бити и председник Партизана, пошто је то исто био Владе Дивац пре 15 година.

Пековић има још три године уговора са Минесота Тимбервулвса, у чијим редовима је од 2010. године. Током каријере, црногорски центар је играо још за Атлас и Панатинаикос.

‘Црно-бели’ су остали без председника почетком прошле недеље, када је председник Предраг Саша Даниловић поднео неопозиву оставку.

То је била само кулминација тешке ситуације у којој се клуб већ дуже време налази, а клубом управља Радна комисија у којој су поред Шилобада и Илија Дражић, Драган Тодорић, Будимир Крстовић и Мирко Тишма.

Коментари / 0

Оставите коментар