Nikola Peković ulazi u Partizan!

Bivši košarkaš Partizana Nikola Peković imaće bitnu ulogu u novoj upravi 'crno-belih'.

Košarka 04.09.2015 | 17:15
Nikola Peković ulazi u Partizan!

Peković se pominje kao novi predsednik trofejnog kluba, iako je i dalje aktivan igrač, a njegova funkcija biće poznata u vrlo brzo.

Predsednik Radne komisije košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad najavio je da će to telo najkasnije do kraja sledeće nedelje, a u 15 časova je počeo sastanak posle kojeg bi sve trebalo da bude jasnije.

Crnogorski košarkaš je boje Partizana branio od 2005. do 2008. godine. Ukoliko preuzme čelo kluba, Peković neće biti prvi aktivni košarkaš koji će biti i predsednik Partizana, pošto je to isto bio Vlade Divac pre 15 godina.

Peković ima još tri godine ugovora sa Minesota Timbervulvsa, u čijim redovima je od 2010. godine. Tokom karijere, crnogorski centar je igrao još za Atlas i Panatinaikos.

‘Crno-beli’ su ostali bez predsednika početkom prošle nedelje, kada je predsednik Predrag Saša Danilović podneo neopozivu ostavku.

To je bila samo kulminacija teške situacije u kojoj se klub već duže vreme nalazi, a klubom upravlja Radna komisija u kojoj su pored Šilobada i Ilija Dražić, Dragan Todorić, Budimir Krstović i Mirko Tišma.

Komentari / 0

Ostavite komentar