УО Партизана: Посједујемо потенцијал за успјехе!

Управни одбор ФК Партизан одржао је седницу на којој је разматрао резултате, пре свега у квалификацијама за купове УЕФА, прелазни рок и финансијско стање.

Фудбал 05.09.2015 | 10:45
УО Партизана: Посједујемо потенцијал за успјехе!

Управни одбор је констатовао да је пласманом у плеј-оф Лиге Шампиона, првом после 5 година, остварен значајан успех.

"Наставак такмичења у групној фази УЕФА Лиге Европе, у којој је клуб поново једини представник српског фудбала, представља прилику да се, против реномираних противника, искаже таленат и квалитет наших играча", истичу челници клуба.

"Управни одбор је уверења да поседујемо потенцијал за нове победе и успехе у Европи, као и за наставак тријумфалне серије у првенству Србије у којем предстоји "вечити" дерби", додаје се у саопштењу клуба из Хумске.

Управни одбор дао је пуну подршку играчима и стручном штабу на челу са Зораном Милинковићем и захвалио им се залагању и оствареним резултатима.

"Успешни наступи у куповима УЕФА утицали су и на побољшање финансијске ситуације, која је неупоредиво повољнија него почетком године, тако да се очекује позитивно пословање у 2015. години", истичу челници српског шампиона.

Управни одбор се захвалио навијачима на подршци и позитивној атмосфери која последњих година није била присутна у тој мери и позвао их да масовним одзивом и громогласним навијањем помогну играчима и у "вечитом дербију" и почетној утакмици Лиге Европе против холандског АЗ Алкмара.

Коментари / 0

Оставите коментар