Да ли Путин има нову, 20 цм вишу, дјевојку?

Руски председник Владимир Путин (62) има нову девојку,објавилии су поједини медји, позивајући се на све чешћа говоркања на друштвеним мрежама.

Свијет 03.09.2015 | 22:49
Да ли Путин има нову, 20 цм вишу, дјевојку?

У питању је чувена руска бивша боксерка Наталија Рагозина (39), у спортским круговима позната по надимку "Маљ" (Следгехаммер), који је добила јер је била непобедива.

Она се 29. Августа појавила са Путном на једном такмичењу борилачкох вештина у Сочију, а то не би толику привукло пажњу да званични Кремљ на свом сајту није објавио фотографију на којој Путин и Рагозина седе насмејани једно поред дргугог.

То је одмах свима упало у очи јер је крајње необично да кабинет руског председника објављује званично његове фотографије са женама. Још необичнији био је опис слике, који је нагласио њихову присност: Премијер Владимир Путин седи поред бивше боксерке Наталије Рагозине на турниру.

На друштвеним мрежама су већ почели да се шале на рачун руског председника јер је његова наводно нова девојка висока 188 центиметра, што значи да је 21 центиматар виша од њега.

Злобници се питају шта ће на све ово рећи Алина Кабајева (29), некадашња руска олимпијка и репрезентативка у ритмичкој гимнастици с којом, како се шушка, Путин има трогодишњег сина из вишегодишње тајне ванбрачне везе, а недавно му је, наводно у Швајцарској, у тајности родила ћерку.

Путин и његова бивша супруга Људмила (57) у лето 2013. обнародовали су да се разводе, и то само неколико недеља од прославе 30. годишњице брака! Руски председник и бивша стјуардеса дали су тада заједничку изјаву ТВ каналу Росија 24, пред чијим су камерама саопштили да ће остати пријатељи.

Извор: ЕПК

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мрка капа

04.09.2015 00:21

Па ја имам грома од 183 цм, теска је око 93 кг , ал је волим И воли ме ! Најбољи однос је са њом....нема замјене...Младја је много година ал јбг...До сада нисам имао проблема..Срецно предсједницеее..Треба имати храбрости И за то.Висина је ниста ако немас м.да !!!Браво краљууууу

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

05.09.2015 09:46

Тако је то када људи празних мозгова и живота живе од трача. О њима се неби имало шта писати. Зато њима није јасно како то господин Владимир успјева. Нараво не могу ни схвати јер су ограничени у сваком погледу. Само ти уживај господине Владимире и не обазири као ни до сада на ове шљамове...

ОДГОВОРИТЕ