Da li Putin ima novu, 20 cm višu, djevojku?

Ruski predsednik Vladimir Putin (62) ima novu devojku,objavilii su pojedini medji, pozivajući se na sve češća govorkanja na društvenim mrežama.

Svijet 03.09.2015 | 22:49
Da li Putin ima novu, 20 cm višu, djevojku?

U pitanju je čuvena ruska bivša bokserka Natalija Ragozina (39), u sportskim krugovima poznata po nadimku "Malj" (Sledgehammer), koji je dobila jer je bila nepobediva.

Ona se 29. Avgusta pojavila sa Putnom na jednom takmičenju borilačkoh veština u Sočiju, a to ne bi toliku privuklo pažnju da zvanični Kremlj na svom sajtu nije objavio fotografiju na kojoj Putin i Ragozina sede nasmejani jedno pored drgugog.

To je odmah svima upalo u oči jer je krajnje neobično da kabinet ruskog predsednika objavljuje zvanično njegove fotografije sa ženama. Još neobičniji bio je opis slike, koji je naglasio njihovu prisnost: Premijer Vladimir Putin sedi pored bivše bokserke Natalije Ragozine na turniru.

Na društvenim mrežama su već počeli da se šale na račun ruskog predsednika jer je njegova navodno nova devojka visoka 188 centimetra, što znači da je 21 centimatar viša od njega.

Zlobnici se pitaju šta će na sve ovo reći Alina Kabajeva (29), nekadašnja ruska olimpijka i reprezentativka u ritmičkoj gimnastici s kojom, kako se šuška, Putin ima trogodišnjeg sina iz višegodišnje tajne vanbračne veze, a nedavno mu je, navodno u Švajcarskoj, u tajnosti rodila ćerku.

Putin i njegova bivša supruga Ljudmila (57) u leto 2013. obnarodovali su da se razvode, i to samo nekoliko nedelja od proslave 30. godišnjice braka! Ruski predsednik i bivša stjuardesa dali su tada zajedničku izjavu TV kanalu Rosija 24, pred čijim su kamerama saopštili da će ostati prijatelji.

Izvor: EPK

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mrka kapa

04.09.2015 00:21

Pa ja imam groma od 183 cm, teska je oko 93 kg , al je volim I voli me ! Najbolji odnos je sa njom....nema zamjene...Mladja je mnogo godina al jbg...Do sada nisam imao problema..Srecno predsjedniceee..Treba imati hrabrosti I za to.Visina je nista ako nemas m.da !!!Bravo kraljuuuuu

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

05.09.2015 09:46

Tako je to kada ljudi praznih mozgova i života žive od trača. O njima se nebi imalo šta pisati. Zato njima nije jasno kako to gospodin Vladimir uspjeva. Naravo ne mogu ni shvati jer su ograničeni u svakom pogledu. Samo ti uživaj gospodine Vladimire i ne obaziri kao ni do sada na ove šljamove...

ODGOVORITE