УСО: Браћа Брајан одмах испали, Зики иде даље!

Браћа Боб и Мајк Брајан, најбољи тениски дубл свих времена, поражени су већ у првом колу овогодишњег УС опена. Српски тенисер Ненад Зимоњић и његов партнер Марћин Матковски пласирали су се у друго коло УС опена у конкуренцији дублова.

Тенис 03.09.2015 | 18:15
УСО: Браћа Брајан одмах испали, Зики иде даље!

Први носиоци на турниру изгубили су од још једне америчке комбинације коју чинеСтив Џонсон и Сем Квери – 7:6 (7-4), 5:7, 6:3.

Браћа Брајан изгубиће велики број бодова јер су бранили титулу из прошле године што им је био пети трофеј на теренима Флешинг Медоуза. Њих двојица ће први пут од 2004. године завршити сезону без иједне Грен слем титуле.

Поред Американаца на старту су испали и други фаворити – Иван Додиг и Марсело Мело. Бољи од Хрвата и Бразилца били су Инглот и Линстед резултатом 7:6 (7-3), 5:7, 6:4.

Србин и Пољак су на старту такмичења лако изашли на крај са шпанском комбинацијом Пабло Карењо-Буста/Гиљермо Гарсија-Лопес – 6:3, 6:4.

Зимоњић и Матковски спасли су једину брејк лопту у првом гему меча, а за тријумф им је било довољно да у сваком од сетова по једном одузму сервис противницима.

Њих двојица ће се у другој рунди састати са бољим из дуела Ерлих/Ситак – Чекинато/Сепи.

Коментари / 0

Оставите коментар