USO: Braća Brajan odmah ispali, Ziki ide dalje!

Braća Bob i Majk Brajan, najbolji teniski dubl svih vremena, poraženi su već u prvom kolu ovogodišnjeg US opena. Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner Marćin Matkovski plasirali su se u drugo kolo US opena u konkurenciji dublova.

Tenis 03.09.2015 | 18:15
USO: Braća Brajan odmah ispali, Ziki ide dalje!

Prvi nosioci na turniru izgubili su od još jedne američke kombinacije koju čineStiv Džonson i Sem Kveri – 7:6 (7-4), 5:7, 6:3.

Braća Brajan izgubiće veliki broj bodova jer su branili titulu iz prošle godine što im je bio peti trofej na terenima Flešing Medouza. Njih dvojica će prvi put od 2004. godine završiti sezonu bez ijedne Gren slem titule.

Pored Amerikanaca na startu su ispali i drugi favoriti – Ivan Dodig i Marselo Melo. Bolji od Hrvata i Brazilca bili su Inglot i Linsted rezultatom 7:6 (7-3), 5:7, 6:4.

Srbin i Poljak su na startu takmičenja lako izašli na kraj sa španskom kombinacijom Pablo Karenjo-Busta/Giljermo Garsija-Lopes – 6:3, 6:4.

Zimonjić i Matkovski spasli su jedinu brejk loptu u prvom gemu meča, a za trijumf im je bilo dovoljno da u svakom od setova po jednom oduzmu servis protivnicima.

Njih dvojica će se u drugoj rundi sastati sa boljim iz duela Erlih/Sitak – Čekinato/Sepi.

Komentari / 0

Ostavite komentar