ФЗО РС: Биће лијекова, али у новембру

Радници Болнице Источно Сарајево окупили су се и данас испред капије ове здравствене установе, упозоравају да су залихе санитетског материјала сведене на минимум, цитостатици већ недостају, па их пацијенти сами морају куповати.

Република Српска 03.09.2015 | 22:49
ФЗО РС: Биће лијекова, али у новембру

Очекују да Фонд здравственог осигурања Републике Српске процедуру за набавку санитетског материјала заврши у новембру, а до тада набавку лијекова треба да изврши Болница Источно Сарајево.

У болничкој апотеци упозоравају да су залихе лијекова при крају, директор тврди да то није тачно, а Фонд поручује - стрпите се до новембра.

Да ли то значи да се становници Источног Сарајева не смију разбољети до новембра, а они који су већ болесни нека се стрпе или се покушају лијечити љековитим травама са касиндолских ливада.

БН ТВ

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ММФ

03.09.2015 15:11

Биће их у новембру уколико ММФ уплати кредит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТЕВАН ВЈЕТРОВИТИ

03.09.2015 16:03

МА СЈЕЋАМ СЕ НЕДАВНЕ ГЛУПЕ ИЗЈАВЕ ДИРЕКТОРА ОВЕ БОЛНИЦЕ ДА РАДНИЦИ БОЛНИЦЕ У ОВОЈ ТЕШКОЈ СИТУАЦИЈИЈИ КАКВА ЈЕ У БОЛНИЦИ НИСУ У ПРАВУ ДА СВАКИ МЈЕСЕЦ ТРАЖЕ ПЛАТУ... ПА САДА КАЖЕ ДА НИ ПАЦИЈЕНТИ НЕ ТРЕБА ДА ТРАЖЕ ЛИЈЕКОВЕ ЗА СВОЈЕ БОЛЕСТИ... МЕНИ ЈЕ "МАЛО ЧУДАН" ОВАЈ ДИРЕКТОР, А ЧУО САМ И ПРИЧЕ ДА МУ ЈЕ ПОД СУМЊОМ И ДОКТОРСКА ДИПЛОМА КОЈУ ЈЕ СТЕКАО У ПРОСЛОМ РАТУ НЕГДЈЕ НА БРДОВИТОМ БАЛКАНУ - УСТВАРИ ДА ОН НЕМА НИ ДИПЛОМЕ ДОКТОРА МЕДИЦИНЕ... ДА ЛИ ЈЕ ТО ИСТИНА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

03.09.2015 17:55

У новембру ћу пјевати у новембру биће у децембру

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

04.09.2015 05:38

ВЛАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖТИКА Ж

04.09.2015 05:43

ВЛАСТ ЈЕ КАО ШТАКОРИ ГРИЦКАЈУ ЛИ ГРЦКАЈУ. ДЕРАТИЗАЦИЈА НЕ ПОМАЖЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Живојин

04.09.2015 08:36

Немојте здравство и лијекове користи за политичку борбу. Сви треба да помогнемо да Болница Источно Сарајево "стане на своје ноге". Нико није остао без медицинске заштите ни током Отаџбинског рата, па неће ни у 2015. години. Живјела РС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срецко

04.09.2015 09:12

За кога је ово изненадјење? Само за потпуно неинформисане типове. Па то Истоцно Сарајево је као Елдорадо. Имате гарду криминалаца на целу са малим Додиком и Клосарцем, имате бивсе велике криминалце и убице који слободно ходају градом. У том мјесту сви раде слозно само једну ствар последњих 20 година...краду и отимају немилице. Болница у Касиндолу је само последица укупног стања. Лопов је водио раније, политицки послусник је води сада. Људи који раде тамо нису имали од кога ни науцити како да се професионалн односе према послу који раде...и онда и они сви заједно кренули у махинације. Кад удјес у ходник болнице ти видис да ту ни доктор ни сестра не дозивљавају то мјесто као болницу, то им на лицу мозес процитати. Додусе највеци дио ни физицки не лици на њу. И онда у сред ове зај....ције додје неки млади клипан који стоји са стране да их као саслуса и прузи им подрску. Јадна дрзава, јадан народ са јадним водјом.

ОДГОВОРИТЕ