Посљедња шанса за ФСС да задржи Мандића је ово...!

Мандић не може да дебитује за Црну Гору пре октобра!!! Нова прилика да приволи Станишу Мандића указала се Фудбалском Савезу Србије, пошто он због администрације има минималне шансе да добије дозволу од УЕФА да дебитује за Црну Гору већ у септембру, против Лихтенштајна и Молдавије.

Фудбал 04.09.2015 | 17:00
Посљедња шанса за ФСС да задржи Мандића је ово...!

ФС Црне Горе има јако мало времена да среди папире до утакмица квалификација за Европско првенство, који су на програму 5. и 8. септембра, и знатно већа шанса је да Мандић дебитује за „соколове” тек у октобру.

Због администрације УЕФА, ФСС је неочекивано добио шансу да у наредних месец дана ипак утиче на „златног орлића” да промени одлуку и ипак заигра за Србију.

Ову прилику наш Савез, на челу са потпредседником Савом Милошевићем и директором млађих категорија Митром Мркелом, не сме да пропусти, већ мора да учини све што је могуће да стрелац гола у финалу Мундијалита против Бразила ипак задужи дрес „орлова”.

Наредно окупљање црногорске репрезентације биће почетком октобра, пошто ће „соколови” последња два меча квалификација одиграти против Аустрије 9. октобра и против Русије три дана касније.

Коментари / 0

Оставите коментар