Posljednja šansa za FSS da zadrži Mandića je ovo...!

Mandić ne može da debituje za Crnu Goru pre oktobra!!! Nova prilika da privoli Stanišu Mandića ukazala se Fudbalskom Savezu Srbije, pošto on zbog administracije ima minimalne šanse da dobije dozvolu od UEFA da debituje za Crnu Goru već u septembru, protiv Lihtenštajna i Moldavije.

Fudbal 04.09.2015 | 17:00
Posljednja šansa za FSS da zadrži Mandića je ovo...!

FS Crne Gore ima jako malo vremena da sredi papire do utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koji su na programu 5. i 8. septembra, i znatno veća šansa je da Mandić debituje za „sokolove” tek u oktobru.

Zbog administracije UEFA, FSS je neočekivano dobio šansu da u narednih mesec dana ipak utiče na „zlatnog orlića” da promeni odluku i ipak zaigra za Srbiju.

Ovu priliku naš Savez, na čelu sa potpredsednikom Savom Miloševićem i direktorom mlađih kategorija Mitrom Mrkelom, ne sme da propusti, već mora da učini sve što je moguće da strelac gola u finalu Mundijalita protiv Brazila ipak zaduži dres „orlova”.

Naredno okupljanje crnogorske reprezentacije biće početkom oktobra, pošto će „sokolovi” poslednja dva meča kvalifikacija odigrati protiv Austrije 9. oktobra i protiv Rusije tri dana kasnije.

Komentari / 0

Ostavite komentar