На Белгијанце само са Џеком у нападу!

Селектор БиХ Мехмед Баждаревић у вечерашњем мечу против Белгије од првог минута на терен требало би да пошаље сљедећих 11 играча: Беговић, Мујџа, Спахић, Врањеш, Колашинац, Бешић, Медуњанин, Вишћа, Лулић, Пјанић и Џеко.

Фудбал 03.09.2015 | 16:30
На Белгијанце само са Џеком у нападу!

Фудбалски репрезентативци Босне и Херцеговине синоћ су на стадиону "Краљ Бодуен" у Бриселу одрадили посљедњи тренинг пред вечерашњу утакмицу седмог кола групе Б квалификација за ЕУРО 2016 коју ће одиграти овдје против Белгије.

Сви играчи су тренирали и спремни су за веома важан окршај у којем би у случају побједе "змајеви" били надомак одласка на Европско првенство које ће наредне године бити одиграно у Француској.

Селектор Мехмед Баждаревић у дерби меч учесника прошлогодишњег Свјетског првенства у Бразилу требало би од првог минута на терен сутра навече да пошаље сљедећих 11 играча:

Асмир Беговић, Менсур Мујџа, Емир Спахић, Огњен Врањеш, Сејад Колашинац, Мухамед Бешић, Харис Медуњанин, Един Вишћа, Сенад Лулић, Миралем Пјанић и Един Џеко.

По свему судећи селектор ће се одлучити за добитну комбинацију из сусрета са Израелом у којем је БиХ у Зеници славила, резултатом 3:1. То значи да ће бх. тим играти са једним класичним нападачем, Едином Џеком, те Пјанићем у улози полушпица, док би по боковима проблеме Белгијанцима требали правити брзоноги Един Вишћа и Сенад Лулић.

Иначе, Баждаревић је тренинг затворио за јавност након 15 минута, како би покушао уиграти посљедње детаље пред "судар" са фаворизованим "црвеним ђаволима".

Утакмица Белгија - БиХ игра се од 20:45 сати на стадиону "Краљ Бодуен" у Бриселу.

Након шест кола на табели групе Б води Велс са 14 бодова, слиједи Белгија са 11, док су Израел и Кипар сакупили по девет. БиХ има осам бодова, док је Андора посљедње без иједног.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Несо

03.09.2015 16:47

Гледам тренутно слике из Брисела и навијаце БИХ, и могу само реци Браво Босанци свих боја и дезена... Сретно вецерас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ален

03.09.2015 16:57

Свака цаст Несо.

Name

зоран

03.09.2015 18:14

Све нај од срца за Босну.

ОДГОВОРИТЕ