Кузмић: Пресрећан сам што идем на Евробаскет!

Кошаркашки репрезентативац Србије Огњен Кузмић рекао је да је пресрећан што је успео да се избори за место у тиму на Европском првенству.

Кошарка 04.09.2015 | 18:15
Кузмић: Пресрећан сам што идем на Евробаскет!

"Нов сам у екипи и прошло је добро, два месеца смо одлично радили, упознао сам саиграче и пресрећан сам што сам се изборио за место у екипи", рекао је Кузмић новинарима у Београду.

Поред Кузмића центри су Никола Милутинов и Мирослав Радуљица, а у уторак је са списка отпао Владимир Штимац, чија је реакција одушевила нацију.

"Жао ми је што не може више играча да иде на Европско првенство. Штимац је показао тимски дух и што му је екипа на првом место", казао је Кузмић.

Према његовим речима, Србија може да освоји златну медаљу.

"Мислим да можемо до златне медаље. То је спорт, не може ништа да се гарантује, морамо да се изборимо за то, нико неће тек тако да нам да", истакао је нови центар грчког Панатинаикоса.

Он је казао да је задовољан како се екипа спремила за континентални шампионат.

"Добили смо све током припрема, одбрану смо играли добро, што је најважније, а у нападу имамо играче који дају кошеве, то неће бити проблем", рекао је Кузмић.

Европско првенство почеће у суботу, а Србија ће у првом колу Групе Б играти против Шпаније. У групи су још Исланд, Италија, Турска и Немачка.

Коментари / 0

Оставите коментар