Kuzmić: Presrećan sam što idem na Evrobasket!

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić rekao je da je presrećan što je uspeo da se izbori za mesto u timu na Evropskom prvenstvu.

Košarka 04.09.2015 | 18:15
Kuzmić: Presrećan sam što idem na Evrobasket!

"Nov sam u ekipi i prošlo je dobro, dva meseca smo odlično radili, upoznao sam saigrače i presrećan sam što sam se izborio za mesto u ekipi", rekao je Kuzmić novinarima u Beogradu.

Pored Kuzmića centri su Nikola Milutinov i Miroslav Raduljica, a u utorak je sa spiska otpao Vladimir Štimac, čija je reakcija oduševila naciju.

"Žao mi je što ne može više igrača da ide na Evropsko prvenstvo. Štimac je pokazao timski duh i što mu je ekipa na prvom mesto", kazao je Kuzmić.

Prema njegovim rečima, Srbija može da osvoji zlatnu medalju.

"Mislim da možemo do zlatne medalje. To je sport, ne može ništa da se garantuje, moramo da se izborimo za to, niko neće tek tako da nam da", istakao je novi centar grčkog Panatinaikosa.

On je kazao da je zadovoljan kako se ekipa spremila za kontinentalni šampionat.

"Dobili smo sve tokom priprema, odbranu smo igrali dobro, što je najvažnije, a u napadu imamo igrače koji daju koševe, to neće biti problem", rekao je Kuzmić.

Evropsko prvenstvo počeće u subotu, a Srbija će u prvom kolu Grupe B igrati protiv Španije. U grupi su još Island, Italija, Turska i Nemačka.

Komentari / 0

Ostavite komentar