Аудијем на свадбу!

Неколицина фудбалера Партизана у среду добила кључеве нових аутомобила марке ауди. Дарко Брашанац и Живко Живковић се жене за викенд и обећали да ће новим аутомобилима у сватове!

Фудбал 04.09.2015 | 08:00
Аудијем на свадбу!

Петорица фудбалера Партизана, шеф стручног штаба Зоран Милинковић, директор Омладинске школе Мића Радовић, као и поједини чланови управе од данас ће се возити у новим аутомобилима марке ауди.

Тројица странаца - Валери Божинов, Абубакар Оумару, Фабрисио Дорнелас (то имају као ставку у уговору) - као и тројица домаћих играча - Дарко Брашанац, Живко Живковић и Андрија Живковић (они су добили по заслузи).

Ауди, који је од пре неколико месеци један од спонзора Партизана, данас је доделио 15 аутомобила партизановцима, а како је рекао директор Аудија за Србију, Слободан Пешић, сви су опремљени специјално за фудбалере српског шампиона и сви су "наравно - црне боје".

Фудбалерима, члановима стручног штаба и управе на коришћење су додељени аутомобили класа: А6, А4 и А3 (фудбалери који су добили аутомобиле добили су кључеве по томе што то имају у уговору - странци,

Занимљиво је да ће Дарко Брашанац и голман Живко Живковић за викенд рећи "ДА" својим лепшим половинама (један у суботу, други у недељу), а обојица кажу да ће у сватове ићи новим аутомобилима.

"Ово је, заиста, сјајан поклон и утисци су ми феноменални. Аудијеви аутомобили су међу најбољима на свету, а ја сам их увек волео, поготово А3", рекао нам је Брашанац, пре него што је сео у свог "лепотана" и одвезао се пут Старе Пазове да стигне на ручак са осталим репрезентативцима Србије.

За њим је кренуо Андрија Живковић, потом голман Живковић и њихов шеф Зоран Милинковић, који је на коришћење добио А4.

"Оно што ФК Партизан представља за фудбал, то је Ауди у аутомобилској индустрији и презадовољни смо сарадњом са Аудијем, која је, могу да истакнем, више од партнерства - реч је о пријатељству", рекла је директорка Маркетинга ФК Партизан Снежана Филиповић, нагласивши да је Ауди спонзор и таквим фудбалским клубовима као што су Бајерн, Реал Мадрид, Барселона...

Коментари / 0

Оставите коментар