Audijem na svadbu!

Nekolicina fudbalera Partizana u sredu dobila ključeve novih automobila marke audi. Darko Brašanac i Živko Živković se žene za vikend i obećali da će novim automobilima u svatove!

Fudbal 04.09.2015 | 08:00
Audijem na svadbu!

Petorica fudbalera Partizana, šef stručnog štaba Zoran Milinković, direktor Omladinske škole Mića Radović, kao i pojedini članovi uprave od danas će se voziti u novim automobilima marke audi.

Trojica stranaca - Valeri Božinov, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dornelas (to imaju kao stavku u ugovoru) - kao i trojica domaćih igrača - Darko Brašanac, Živko Živković i Andrija Živković (oni su dobili po zasluzi).

Audi, koji je od pre nekoliko meseci jedan od sponzora Partizana, danas je dodelio 15 automobila partizanovcima, a kako je rekao direktor Audija za Srbiju, Slobodan Pešić, svi su opremljeni specijalno za fudbalere srpskog šampiona i svi su "naravno - crne boje".

Fudbalerima, članovima stručnog štaba i uprave na korišćenje su dodeljeni automobili klasa: A6, A4 i A3 (fudbaleri koji su dobili automobile dobili su ključeve po tome što to imaju u ugovoru - stranci,

Zanimljivo je da će Darko Brašanac i golman Živko Živković za vikend reći "DA" svojim lepšim polovinama (jedan u subotu, drugi u nedelju), a obojica kažu da će u svatove ići novim automobilima.

"Ovo je, zaista, sjajan poklon i utisci su mi fenomenalni. Audijevi automobili su među najboljima na svetu, a ja sam ih uvek voleo, pogotovo A3", rekao nam je Brašanac, pre nego što je seo u svog "lepotana" i odvezao se put Stare Pazove da stigne na ručak sa ostalim reprezentativcima Srbije.

Za njim je krenuo Andrija Živković, potom golman Živković i njihov šef Zoran Milinković, koji je na korišćenje dobio A4.

"Ono što FK Partizan predstavlja za fudbal, to je Audi u automobilskoj industriji i prezadovoljni smo saradnjom sa Audijem, koja je, mogu da istaknem, više od partnerstva - reč je o prijateljstvu", rekla je direktorka Marketinga FK Partizan Snežana Filipović, naglasivši da je Audi sponzor i takvim fudbalskim klubovima kao što su Bajern, Real Madrid, Barselona...

Komentari / 0

Ostavite komentar