Теодосић: Част је бити капитен овим момцима!

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић рекао је да му је част што је изабран да буде вођа ‘Орлова’ на Европском првенству.

Кошарка 04.09.2015 | 21:45
Теодосић: Част је бити капитен овим момцима!

Теодосић је капитенску траку добио ове године, а преузео ју је од Ненада Крстића, који је се повукао из националног тима после прошлогодишњег Светског првенства у Шпанији.

“Мени је част што ћу представљати ову групу момака као капитен. Сале је после последњег тренинга рекао да није видео екипу која је са толиком жељом радила и ја бих се сложио. Надам се да ћемо ту жељу показати и на терену на првенству”, нагласио је Теодосић.

Репрезентација Србије ће прву фазу Евробаскета играти у Берлину са селекцијама Шпаније, Немачке, Турске, Италије и Исланда.

“Сви очекујемо да пружимо игре као до сада, ако не и боље. У позитивној атмосфери крећемо за Берлин. Сви смо оптимисти и надамо се добром резултату”, рекао је Теодосић.

Стефан Марковић истакао је да су он и саиграчи у потпуности спремни за Евробаскет.

“Приближило се првенство, мислим да смо се добро загрејали, припремили и очекујем да то покажемо на терену. Група је тешка, али верујем у саиграче и наш тим”, нагласио је Марковић.

Прва утакмица на Евробаскету репрезентацију Србије очекује у суботу од 18 часова са Шпанијом.

Коментари / 0

Оставите коментар